top of page
A50CBB52-A4FD-42BB-BCBF-D962F070D0B2_edited.jpg

PICLA

Laadukkuus
Omalaatuisuus

Vastuullisuus

Ekologisuus

Suomalaisuus

Nämä viisi sanaa kuvastaa täysin Picla Designia.


Piclan tarina alkoi vuonna 2019, kun Piclan perustaja Päivi perusti ensimmäisen käsityöyrityksensä.

Vuonna 2020 yrityksen nimeksi muutettiin Picla Designiksi.


Vuoteen 2023 mennessä Piclan valikoima on laajentunut käsityötuotteista kokonaisvaltaisemmaksi luovan alan palvelutaloksi. Piclan valikoimiin kuuluvat nimittäin esimerkiksi myös kampaus- ja valokuvauspalvelut. 

Sana 'picla' tarkoitti suomalais-ugrilaisessa kantakielessämme pihlajaa. Pihlaja symbolina kuvastaa yrityksessämme meille tärkeitä arvoja. 


Piclan tavoitteena on nostaa suomalaisen käsityön ja luovan alan arvostusta.

Meillä asiakkaat pääsevät myös itse suunnittelemaan tuotteita ja palveluita.

Miten yrittäjän taipale alkoi? Lue lisää Päivin kirjoittamasta blogitekstistä täältä

Piclan tarina: About
Untitled

KÄSITYÖTUOTTEET JA -PALVELUT

Picla tuottaa monipuolisesti erilaisia designtuotteita ja -palveluita niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin.


Kaikki Piclan tuotteet valmistetaan Suomessa ja mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleista tai vähintään luonnonmateriaaleista.


Päätuotteena toimivat käsinvalmistetut sisustustuotteet, asusteet ja lasten lelut. Valikoimiin kuuluvat myös esimerkiksi paperituotteet, kuten julisteet ja postikortit. Näiden lisäksi yritys tarjoaa erilaisia visuaalisuuteen ja käsitöihin liittyviä palveluita, kuten Workshop-toimintaa, käsityöohjesuunnittelua, sisustuselementtien vuokrausta ja kampauspalveluja. 

Valmiiden tuotteiden ostaminen onnistuu Kaarnavilla.fi-verkkokaupan sekä muiden jälleenmyyjien kautta. Kustomoidut tuotteet tulee tilata sähköpostitse. Palveluiden tilaaminen onnistuu joko "Ota yhteyttä" -sivulta, sähköpostitse tai sosiaalisen median viestimien kautta. 

Yrityksemme valmistaa tilauksesta myös täysin uusia tuotteita ja palveluita asiakkaan toiveiden mukaan. Uusia tuotteita suunnitellaan ja toteutaan niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin. 

Piclan tarina: About
bottom of page